B&B Villa Garbo Hanko - viihtyisä ja kodikas majoitus Hangossa

Monipuolinen majoitustarjontamme Hangossa vuoden ympäri

B&B, huoneistohotelli, pensionaatti, huone majatalossa, hirsimökki, ylellinen loma-asunto meren äärellä - meiltä löytyy vastaus juuri Sinun majoitustoiveisiisi Hangossa.

Bed and Breakfast Villa Garbo on yksilöllisen palvelun majatalo Hangon keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ja kävelymatkan päässä palveluista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Hiekkarannat, vierasvenesatama, ravintolat, baarit, kahvilat, tenniskentät, Suomen eteläisin elokuvateatteri, kaupat ja kävelykatu odottavat Sinua!

Tutustu kauniin pikkukaupungin runsaaseen tapahtumatarjontaan tai hidasta tahtia ja nauti rauhallisesta kävelystä merenrantamaisemissa.

Matkustatpa yksin, perheen kanssa tai kaveriporukassa, kysy meiltä majoitustarjousta!

Hanko = aurinko, merimaisemat, luonto ja loistava sijainti

Hanko tarjoaa erinomaiset puitteet hyvinvointiin, retkeilyyn ja lintuharrastukseen, ja Hangon ihana valo inspiroi valokuvaamaan. Luonnonkauniissa Hangossa voit rentoutua pitkillä hiekkarannoilla, virkistäytyä meren aalloissa, harrastaa vesiurheilua ja nauttia auringon lämmöstä jylhillä kallioilla. Upea luonto kutsuu villiyrtteilyyn, marjastamaan ja sienestämään.

Voimaannu raikkaasta meri-ilmasta ja lähde piknikille upeisiin luonnonmaisemiin, tai herkuttele maukkaalla saaristolaisruualla rantaravintoloissa ja pidä hauskaa yöelämän pyörteissä!

Meiltä saat ajankohtaiset vinkit Hangon tapahtumista ja neuvoja täydellisen lomapäivän suunnitteluun!

 

Majoitu meillä Hangossa, kaikki palvelut ulottuvillasi

Tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja keskeisellä paikalla Hangossa.

Voit majoittua majatalon huoneessa, huoneistohotellimme keittiöllisessä huoneistossa, lomamökissä luonnon helmassa tai korkeatasoisessa luksusasunnossa merinäköaloin. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Vehreä, puutarhamainen pihamme on majoittujien käytettävissä leppoisaan oleiluun, vaikka grillaten ja chillaten. Lähde pienelle kävelylle tai vuokraa meiltä polkupyörä, ja olet hetkessä vierasvenesataman iltaelämän sykkeessä tai ihailemassa auringonlaskua rantakallioilla.

Pääset meille helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin.

Kielitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Sinua mielellään: autamme luomaan juuri Sinulle sopivan Hanko-loman!

Lämpimästi tervetuloa Hankoon, B&B Villa Garbo on avoinna ympäri vuoden!

Tietosuojaseloste