B&B Villa Garbo Hanko - viihtyisä ja kodikas majoitus Hangossa

B&B, huoneistohotelli, pensionaatti, huone villassa, mökki, loma-asunto meren äärellä - meiltä löytyy vastaus juuri Sinun majoitustoiveisiisi Hangossa.

Bed and Breakfast Villa Garbo sijaitsee Hangon keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ja kävelymatkan päässä palveluista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Hiekkarannat, vierasvenesatama, ravintolat, baarit, kahvilat, tenniskentät, Suomen eteläisin elokuvateatteri, kaupat ja kävelykatu odottavat Sinua!

Tutustu kauniin pikkukaupungin runsaaseen tapahtumatarjontaan tai hidasta tahtia ja nauti rauhallisesta kävelystä merenrantamaisemissa.

Luonnonkauniissa Hangossa voit rentoutua pitkillä hiekkarannoilla, virkistäytyä meren aalloissa, nauttia auringosta jylhillä kallioilla tai marjastaa ja sienestää metsän helmassa. Voimaannu raikkaasta meri-ilmasta ja lähde piknikille upeisiin luonnonmaisemiin, tai herkuttele maukkaalla saaristolaisruualla rantaravintoloissa ja pidä hauskaa yöelämän pyörteissä!

Tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit majoittua majatalon huoneessa, keittiöllisessä huoneistossa kuin hotellissa, hirsimökissä luonnon helmassa tai korkeatasoisessa luksusasunnossa merinäköaloin. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Meillä majoittuen voit nauttia vehreästä pihastamme leppoisasti oleillen, vaikka grillaten ja chillaten kaveriporukalla tai perheen kesken. Lähde kävelylle tai vuokraa meiltä polkupyörä, ja olet hetkessä vierasvenesataman iltaelämän sykkeessä tai ihailemassa auringonlaskua rantakallioilla.

Lämpimästi tervetuloa B&B Villa Garboon - olemme avoinna ympäri vuoden!
Pääset meille helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin.

Kielitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Sinua mielellään: autamme luomaan juuri Sinulle sopivan Hanko-loman!

Tietosuojaseloste


tastehanko.fi