B&B Villa Garbo - din inkvartering i Hangö!

Vi erbjuder mångsidiga inkvarteringsmöjligheter i Hangö året runt.

B&B, lägenhetshotell, pensionat, rum i Villan, sommerstuga, semesterbostad vid havet - vi har svaret på just Ditt inkvarteringsbehov i Hangö.

Bed and Breakfast Villa Garbo är beläget i Hangö centrum, i den omedelbara närheten av järnvägsstationen och pä promenadavstånd från service, aktiviteter och sevärdheter. Sandstränderna, gästhamnen, tennisplanerna, samt många restauranger, barer, caféer, butiker, Finlands sydligaste bio och gågatan väntar på Dig!

Upplev allt som denna ljuvliga småstad har att erbjuda eller ta det lungt och flanera omkring, långt ifrån vardagens stress, och beundra utsikten över havsvidderna från en härlig klippa vid stranden.

I natursköna Hangö kan Du slappna av på de långa sandstränderna, fräscha upp Dig i havets vågor, njuta av solen på de vackra badklipporna eller plocka svamp och bär i skogen.

Gå på en picknick i den stärkande havsluften eller ät läcker skärgårdsmat på strandrestaurangerna och ha ett pulserande nattliv.

När Du bor hos oss kan Du njuta av vår trivsamma trädgård, slappna av och även grilla och chilla. Promenera eller hyr en cykel av oss, och Du befinner Dig strax mitt i gästhamnens evenemang eller i det underbara havslandskapets solnedgång.

Välkommen till trivsamma och hemtrevliga B&B Villa Garbo! Vi har öppet året om.
Kommer Du med bil, finns det parkering på vår gård, annors är det endast 350 m från tåg-/busstationen.

Vår språkkunniga och vänliga personal betjänar Dig gärna: vi hjälper till att hitta det rätta i Hangö just för Dig!

Sekretesspolicy